identiGO API - összekötés külső rendszerekkel

Fejlesztőknek:
API: https://api.identigo.hu
Sandbox: http://sandbox.identigo.hu/
Sandbox API: https://sandbox-api.identigo.hu/


Mi az API és miért fontos?

Az identiGO programozottan összeköthető más, akár webes akár telepített, vastag kliens alkalmazásokkal. Szabványos felületeket használunk, amikre a szoftverfejlesztők bármikor, tőlünk függetlenül is, rá tudnak fejleszteni.

Az API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy különböző platformokon és eszközökön működő alkalmazásokat hozzanak létre anélkül, hogy teljesen újra kellene írniuk az alkalmazást. Ezáltal bővíthető a funkcionalitás és csökkenthető a fejlesztési idő és költség.

Az identiGO API használata minden előfizető számára INGYENES.

Néhány példa:

  • Ügyfelei már fel vannak töltve a könyvelőszoftverbe. Ezt egy összekötés után automatikusan szinkronban lehet tartani az identiGO-val. Tehát, ha felveszünk egy ügyfelet a Windows-os telepített könyvelőprogramban, az automatikusan megjelenik az identiGO-ban is.
  • Saját ingatlan-nyilvántartó rendszerben kezeli a folyamatokat és a jelenlegi ügyfeleket. Az összekötést követően a szerződés lezárását elegendő az ingatlan-nyilvántartó rendszerben adminisztrálni, mert az identiGO is leköveti a szerződés állapotát.
  • Tömeges műveletek: lehetőség van egyedi igények szerinti excel script-et írni. Így egy Excelbe felsorolva az adatokat azok megjelennek identiGO oldalán is és fordítva.
  • Ügyfél kiszolgálása közben elegendő a belső vállalatirányítási rendszert kattintgatni. Az ügyfél rögzítése után az egy szinte teljesen kitöltött átvilágítási adatlap nyílik meg közvetlenül az identiGO-ból, amit egyből lehet nyomtatni.

Az API segítségével fejlesztők harmadik féltől származó funkciókat és szolgáltatásokat adhatnak hozzá az alkalmazásaikhoz.

Ha bármi kérdése van, akár fejlesztéssel kapcsolatban is, írjon bátran:
info@identigo.hu

API linkek

API: https://api.identigo.hu
Sandbox: http://sandbox.identigo.hu/
Sandbox API: https://sandbox-api.identigo.hu/