Tömeges ügyfélfeltöltés-Beköltözés az identiGO-ba

identiGO

A rendszerbe való beköltözés, ügyfelek egyéni feltöltése hosszú, aprólékos munka. Az identiGO ezért alkotta meg tömeges ügyfélfeltöltési funkcióját, hogy a lépések a legmagasabb fokig automatizálva és gyorsítva legyenek!

  1. Kattintson az “Új ügyfél” → “Tömeges ügyfél feltöltés” gombra.
  2. Másolja be ügyfelei adószámát (soronként egyet) az Adószámok mezőbe, egyszerre maximum 100 darabot.
  3. Lehetőség van az összes feltöltött ügyfél esetében egy kattintással megadni:
  • a kockázati besorolást (pl. mind átlagos)
  • a TTNY ellenőrzést (pl. nem kell ellenőrizni)
  • ügyfélcsoportot
  1. Kattintson az Ügyfelek hozzáadása gombra. A feltöltés eltarthat pár percig.

A feltöltött listában jelezzük, hogy mely cégeknél volt sikeres a nyilvános céginformációval való összekötés, és melyeknél nem (ezeket pirossal jelezzük). A feltöltésről összesítőt küldünk emailben.
Az így hozzáadott ügyfelek esetében automatikusan kitöltésre kerülnek a következő mezők: cégnév, képviselők és tulajdonosok, utóbbiaknak a nyilvános céginformációban elérhető adatai (születési idő, anyja neve, lakcím).

identiGO

FIGYELEM!

Adja meg minden céghez a tényleges tulajdonosokat (ez az adat nem érhető el a nyilvános céginformációból).
Amennyiben nem élt a tömeges kockázati besorolás lehetőségével, végezze el az ügyfelek kockázati kategóriába sorolását!

Az ügyfelek hozzáadásával egyidejűleg lefut az első szűrés az ENSZ-EU szankciós listán. Esetleges egyezés esetén a rendszer email értesítőt küld a regisztrált email címre.

Az automatikus adatkitöltés a következő cégformák esetében biztosított: Kft., Bt., egyéni vállalkozó. Zrt.-k, alapítványok, egyesületek esetén, illetve megszűnt / végrehajtás /felszámolás alá került cégek esetében az adatok kézzel kitöltendők.

Az automatikus adatkitöltés a gyors ügyfélfeltöltést hivatott szolgálni, azonban a nyilvános céginformációban is előfordulhatnak pontatlanságok, ezért minden esetben szükséges a feltöltött adatok ellenőrzése!

Tekintse meg a témában készült videónkat, és végezze el a tömeges ügyfélfeltöltést kollégánkkal párhuzamosan! Ne aggódjon, hamar beletanul!