Új funkció - szerkeszthető ügyfélátvilágítási adatlap

Örömmel jelentjük be, hogy az identiGO a mai naptól 3 új funkcióval bővül.

  1. Mától elérhető a webes felületen kitölthető/szerkeszthető ügyfélátvilágítási adatlap, illetve tényleges tulajdonosi nyilatkozat. A kitöltés gyorsítása érdekében a nyilvános céginformációban elérhető legfrissebb adatokat automatikusan megjelenítjük az ügyfélátvilágítási adatlapon.

A dokumentum kitöltött adatait az identiGO elmenti, így ha a továbbiakban újra szükség van az adatlap nyomtatására, nem kell az összes adatot újból megadni, csak a megváltozott adatokat kell átírni.

Bővebben:

Hogyan működik az ügyfélátvilágítási adatlap generálása?

  1. A funkcióval együtt a céghez tartozó személyek (képviselők, tulajdonosok, tényleges tulajdonosok) részletes adatainak megadására is van lehetőség, így minden, a Pmt.-vel kapcsolatos információ egy helyen áll rendelkezésre.

Bővebben:

Hogyan adhatom meg a képviselők, tényleges tulajdonosok részletes adatait?

  1. Új adatként rögzíthető az ügyféllel való szerződéskötés, illetve szerződésfelmondás napja.

Az új fejlesztések nem csak az ügyfélátvilágítási adatlap generálásában nyújtanak segítséget. NAV ellenőrzés esetén kérhetnek olyan listát, mely tartalmazza az ügyfélállomány részletesebb adatait, pl. külföldi ügyfelek állampolgársága, szerződéskötés/szerződésfelmondás dátuma.

Ezen túl tapasztalatunk azt mutatja, hogy az adatok egy helyen való tárolása, könnyű és gyors hozzáférhetősége jelentősen gördülékenyebbé tesz nemcsak egy ellenőrzést, de a mindennapi adminisztrációt is.